Nederlands

80000 sterfgevallen als gevolg van corona-vaccinatie

Een deskundige gaat er ten aanzien van Duitsland van uit dat er 80000 doden en 4 miljoen andere slachtoffers door een corona verplichte vaccinatie zijn gevallen.

Professor Dr. Stefan Hockertz is immunoloog en toxicoloog. In een interview staat hij kritisch tegenover de door de Duitse regering geplande corona-massavaccinatie en beschrijft deze als opzettelijk lichamelijk letsel (1, 2). Hockertz wijst er ook op, net als vele andere deskundigen, dat deze mRNA corona-vaccinatie een gentech-interventie is die het menselijk genoom wijzigt (3).

De interviewvideo met professor Hockertz is nu van YouTube verwijderd, net als zoveel kritische video’s over coronamaatregelen. Het is echter wel toegankelijk via de videohoster Bitchute (1).

Tegen het einde van het interview spreekt Hockertz over de concrete effecten van een corona-massavaccinatie op de bevolking in Duitsland – meer dan 80 miljoen mensen. Hier is het bijbehorende uittreksel:

„In geen geval mogen deze draagsystemen een gevaar vormen voor mensen – ik zeg bewust niet ‚voor de patiënt‘, want het is niet de patiënt, het is de gezonde persoon die het ontvangt – mag geen gevaar vormen voor mensen.

We weten nu uit onze beraadslagingen dat een vaccin dat niet volgens de regels van de kunst is getest – state of the art, zoals we zeggen – en dat daarom niet is getest over een periode van 5-8 jaar en dat met name preklinisch – dat wil zeggen voor de kliniek – goed is getest (dat) we schade moeten verwachten van de vaccinatie. We moeten rekening houden met het feit dat, al was het maar vanwege de onzuiverheden – ik wil het hier niet eens hebben over de mate waarin DNA of RNA kanker kan veroorzaken. Dit zijn langetermijneffecten. Ik wil het hebben over de effecten op korte termijn. Hoe deze onzuiverheden bijvoorbeeld vaccinatieschade kunnen veroorzaken bij ongeveer 5% van de bevolking of bij 5% van de mensen die gevaccineerd zijn.

En dit is een cijfer dat ik niet heb verzonnen, maar het is een realistische schatting, die we kennen uit statistische gebieden, van hoe vaak er bijwerkingen kunnen optreden. 5% lijkt nu laag en ‚vaccinatieschade‘ betekent dat er sprake kan zijn van een overreactie van het immuunsysteem, de zogenaamde cytokinestorm, dat er sprake kan zijn van valse reacties, kruisreacties, wat dan ook.

Maar als we nu bedenken dat er in zeer korte tijd 80 miljoen vaccinaties moeten worden uitgevoerd. Dat het federale ministerie van Binnenlandse Zaken, de heer Spahn, 80 miljoen vaccindoses heeft besteld – een vaccin dat nog niet is goedgekeurd. En we hebben maar 5% vaccinatieschade. Dan maakt dat – en ik hoop dat het publiek kan tellen – 4 miljoen mensen met vaccinatieschade. Dat is 4 miljoen keer lichamelijk letsel. Dat is 4 miljoen keer wetende dat een vaccin niet goed is getest na drie maanden van opzettelijke lichamelijke schade. Dat is een strafbaar feit.

Als we er nu verder van uit kunnen gaan en accepteren dat in het geval van deze vaccinatieschade bij deze 4 miljoen mensen die opzettelijk gewond zijn geraakt, een extrapolatie van (ongeveer) 0,1% dodelijke slachtoffers kan worden verwacht – om te beginnen nu weer allemaal – dan moeten we er rekening mee houden dat, als het federale ministerie van Binnenlandse Zaken besluit dit te doen, we er rekening mee moeten houden dat het vaccin zal worden gebruikt om de dood van een persoon die opzettelijk gewond is geraakt te voorkomen, Om 83 miljoen mensen te dwingen zich te laten vaccineren via de noodwetten – en daar wordt over gesproken – betekent dat als slechts 0,1 procent van hen sterft aan deze vaccinatie, en dat is heel realistisch, zelfs met een vaccin dat beter is getest dan drie maanden in de preklinische fase, dan hebben we 80 000 sterfgevallen. (…)

80000 doden is het uitsterven van een stad als Constance. Of Bamberg. En hier moet ik zeggen: als ik dit doe in de wetenschap dat zo’n vaccin slecht is getest, jammerlijk is goedgekeurd en ik accepteer om een kleine stad als Konstanz of Bamberg uit te roeien, dan is er voor mij geen enkele reden in deze wereld om dit te rechtvaardigen.

Zeker niet een pandemie van nationale proporties die wordt uitgeroepen uit angst en paniek, die we niet meer hebben. Als het op een hoofd komt, hebben we 600 of 800 geïnfecteerde mensen die niet eens ziek zijn, maar wel geïnfecteerd. En daarvoor ben ik bereid de vernietiging van een stad als Constance te accepteren. Ik ben zeer geïnteresseerd in de argumenten van de BMI, het Robert Koch Instituut en het Paul Ehrlich Instituut.“

Vaccinondernemer Bill Gates rekent, volgens zijn eigen verklaringen in een televisie-interview, met „slechts“ 700000 slachtoffers – ’neveneffecten‘ – wereldwijd als gevolg van de corona-massavaccinatie (4). Volgens Gates moeten de kosten voor de compensatie worden gedragen door de afzonderlijke staten – dat wil zeggen uiteindelijk door de bevolking zelf – en niet door de vaccinindustrie.

Referenties

(1) https://www.bitchute.com/video/f3lFpySmT806/

(2) https://www.rubikon.news/artikel/die-zwangsimpfung

(3) https://www.rubikon.news/artikel/versteckte-genmanipulation

(4) http://blauerbote.com/2020/05/12/cnbc-video-bill-gates-rechnet-mit-700000-opfern-durch-corona-impfung/

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

German original here….

Check out „250 expert opinions on the Corona crisis“ (German)…

Spendenkonto für die Gerichtsverfahren gegen den Stern/Bertelsmann-Konzern

Kommentar hinterlassen