Gesellschaft Medien Nederlands Politik Wissenschaft

Vlucht 93 – Shanksville Crash – Foto’s

Onderstaande foto’s van de terroristische aanslagen in de VS op 11 september 2001 (9/11) zijn door de Amerikaanse autoriteiten gepubliceerd. De krater is de crashplaats van een Boeing 757 op een veld bij Shanksville. Deze crash van United Airlines vlucht 93 heeft alle 44 passagiers gedood. 

Foto: Neerstortingsplaats Shanksville, 11 september 2001. Bronnen van de foto’s: Wikipedia en Wikimedia (De foto’s zijn geproduceerd door de Amerikaanse autoriteiten en zijn openbaar domein)

Het bovenstaande is de officiële versie. Zoals iedereen kan zien, laten de foto’s zien dat hier geen groot vliegtuig is neergestort. Je ziet een impact krater ter grootte van een woonkamer. Let op de voertuigen en bomen rechts en vergelijk het met de kleine krater in het midden van de foto. Let op de twee mensen links van de krater op de linker foto met de close-up van de krater.

Alleen al met deze Shanksville-foto’s valt de officiële 9/11-theorie van de Amerikaanse regering volledig uiteen. We hebben hier niet te maken met de crash van een Boeing.

Translated with www.DeepL.com/Translator – Original (German): Flug 93 – Shanksville-Absturz – Fotos

Spendenkonto für die Gerichtsverfahren gegen den Stern/Bertelsmann-Konzern

Kommentar hinterlassen